Befektetés a jövőbe!

Indul a sikeres óvodapályázatunk 173.262.957 Ft támogatásból!

Indul a sikeres óvodapályázatunk 173.262.957 Ft támogatásból!

Örülnek a kocsordi ovisok és óvónénik én pedig büszke kocsordi vagyok!

 

Kedves Kocsordiak!

Ahogyan a képeken is láthatják, a Kocsordi Gyöngyfüzér Óvoda épületénél elhelyeztük a pályázat indulását jelző projekttáblát, amelynek felállításában én magam is személyesen közreműködtem. Jól esett végre érezni és tudni azt, hogy megindul a pályázat kivitelezése.

A pályázat jelenleg előkészítési szakaszban van, elkészültek az engedélyes tervek, látványtervek megkaptuk a szükséges szakhatósági hozzájárulásokat. Jelenleg egy telekalakítási eljárás van folyamatban, ennek befejezését követően kaphatjuk meg a jogerős építési engedélyeket.

A jogerős építési engedély birtokában folytathatjuk le majd a közbeszerzési eljárást, ahol az ajánlattevők közül a legjobb ajánlatot tevővel köthetünk szerződést a kivitelezési munkák elvégzésére.

A projekt jelenlegi ütemezése szerint augusztus második felében kezdődhetnek meg a kivitelezési munkálatok az épületnél, a projekt teljes fizikai befejezése pedig az év végére várható.

A projekt során az Óvoda új tornaszobával és kiszolgáló helyiséggel bővül, valamint maradéktalan akadálymentesítésre és játszótéri eszközök tárolására szolgáló helyiség megépítésre kerül sor. Továbbá a villamos hálózat teljes felújítása, világító berendezések beépítése, illetve a gépészeti (tűzi víz hálózat) rendszer teljes felújítása, valamint megújuló energiaforrás telepítése szerepel a tervek között. A csoportszobák felújítása során a jelenlegi padló burkolata megújul. Az óvoda teljes hőszigetelésére, valamennyi kül- és beltéri nyílászáró, a tetőszerkezet teljes, illetőleg a födém részleges cseréjére kerül sor. Az ingatlan udvarán jelentős földmunkával járó tereprendezést végzünk.

Bízom benne, hogy mielőbb elkezdhetjük a kivitelezési munkálatokat és a felújított óvodában minden gyermek és felnőtt egyaránt örömét leli majd!

Barátsággal:
Földi István