Kocsordon újraindul a Street Dance School az Önkormányzat támogatásával!
Együttműködési megállapodás megkötése a Street Dance School-al!
Kocsordon újraindul a Street Dance School az Önkormányzat támogatásával!

 

Kedves Kocsordiak!
Kedves Szülők!

A félreértések tisztázása végett meghívásomra ma délelőtt felkeresett a polgármesteri hivatalban Kulcsné Nagy Mária, a Street Dance School Egyesület vezetője, akik a legtrendibb táncstílusok oktatásával foglalkoznak és több száz gyereket fognak össze a megyénkben.

Itt is szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem neki, hogy eleget tett a meghívásomnak!

Büszkén mondhatom, hogy a községben pezsgő közösségi élet alakult ki az elmúlt években és rengeteg közösségi programnak ad otthont a Művelődési Házunk, így a programok időpontjának egyeztetése is komoly feladat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az Önkormányzatunk ne támogatná a különböző közösségi programok -így a táncoktatás – megtartását a településen. Sőt! Folyamatos egyeztetéseket kell, hogy tartsunk. Ez egy összetett folyamat, de én örülök ennek, hiszen ahogyan a község és a környező települések lakosai is láthatják, pezsgő közösségi élet alakult ki a községben.

Nagyon sajnálom, hogy vannak olyan emberek, hogy a szülőket, a tánciskolát és az önkormányzatot is agyafúrt hazudozásaival kellemetlen helyzetbe hozzák. ???? Nagyon örülök, hogy a szülőkkel és a tánciskolával is megállapodásra jutottunk!

Örömmel mondhatom, hogy sikerült tisztáznunk a félreértéseket és átszervezni a Művelődési Ház program-beosztását, így zavartalanul folytatódhat a táncoktatás iskolásoknak és óvodásoknak egyaránt!
Természetesen az Önkormányzat ingyen és bérmentve biztosítja az Egyesület számára a Művelődési Házat!

Az egyesület bemutatkozása szerint táncóráinkon nagy hangsúlyt fordítunk a testi fejlődés mellett a lelki egyensúly megteremtésére.
Ezúttal Kocsordra is elérkeztek és a jövőben településünkön is fognak táncoktatást tartani, hétfőnként 17:00 és 19:00 óra között a Művelődési Házban.

A személyes találkozón megkötöttük az együttműködési megállapodást is.
Nagyon örülök, hogy más tánccsoportok mellett ennek a stílusnak a kedvelői és képviselői is lehetőséget kapnak a táncoktatásra!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Barátsággal:
Földi István