Köztisztviselők valamint az önkormányzati dolgozók napja: Kocsord, 2019. július 26.

Elismerő oklevél átadása Vékony Györgyné nyugalmazott óvodavezető és Csorba Ottóné nyugalmazott védőnő részére a nevelési év zárása és a köztisztviselők valamint az önkormányzati dolgozók napja alkalmából tartott rendezvényen.

Önkormányzati dolgozók napja 2019.07.26

További képek:    I T T

 

Kedves Kocsordiak!

Számomra fontos a jelen, fontos a jövő, de még fontosabb, hogy azok a személyek, akik sokat tettek Kocsordért és évtizedeken át szolgálták és szolgálják a települést, érezzék a megbecsülésünket.

Éppen ezért döntöttem a péntek délutáni rendezvény megszervezése mellett, amely a hála és a köszönet rendezvénye volt. Ezzel a gesztussal szerettem volna megköszönni minden egyes dolgozónak az áldozatos munkáját, amelyet értünk, a településért végeznek nap mint nap.

A hála és a köszönet mellett az elismerésé volt a főszerep, hiszen megtisztelő és örömteli feladatnak tehettünk eleget: Vékony Györgyné vasdiplomás nyugalmazott óvodavezetőt és Csorba Ottóné aranydiplomás nyugalmazott védőnőt köszönthettük. Vékony Györgyné 20 évig, Csorba Ottóné pedig 40 éven át szolgálta a kocsordiakat lelkiismeretesen, legjobb tudásuk szerint. Számtalan gyermek került ki gondos kezeik alól. Mindketten jó szívvel emlékeznek vissza Kocsordra és a kocsordi emberekre, akikkel a mai napig jó kapcsolatot ápolnak. Szeretettel jönnek haza Kocsordra, hiszen az életük nagy részét itt töltötték, értünk dolgoztak, szolgálták a helyi lakosokat.

Megható pillanat volt, amikor ezek a személyek a településért végzett több évtizedes szolgálatukért átvehették a jól megérdemelt jutalmukat és fogadhatták az elismerő szavakat.
Hála és köszönet illeti továbbá az óvoda, a konyha, az önkormányzat és a hivatal minden egyes dolgozóját, hiszen ők is minden nap azon munkálkodnak, hogy a település fejlődjön és a helyi lakosság érdekeit szolgálják.

A rendezvényen jelen voltak az intézményvezetők és helyetteseik, az óvodai dolgozók, a nyugalmazott óvodai dolgozók, a konyhai dolgozók, az önkormányzat és a hivatal jelenlegi valamint nyugalmazott munkatásai is, illetve településünk díszpolgára, Szabó Károlyné Jucika Tanár Néni is.
Az egyik legfontosabb dolog számomra, hogy ezek az emberek érezzék megbecsülésünket, hálánkat és köszönetünket az elvégzett szolgálatukért, hogy szeretetben, békességben közösen lehessünk ilyen felemelő pillanatokban, hiszen mindannyian a település fejlődéséért dolgoztunk és dolgozunk.

Úgy érzem, hogy egyre többen vagyunk, egyre nagyobb családot alkotunk. Köszönet érte!
Büszke vagyok arra, hogy ezt megélhettem!
Bízom benne, hogy még sok ilyen közös, örömteli pillanatban lehet részünk a jövőben is!

Köszönöm szépen mindenkinek, hogy jelenlétükkel megtisztelték a rendezvényünket!

Mindannyiuknak jó egészséget és minden jót kívánok!

Barátsággal:
Földi István